Taksinkuljettajien ammattipätevyys

 

Taksinkuljettajan ammattipätevyys

Toteutamme avoimia koulutuksia yhteistyössä Alertum Oy:n kanssa. Avoimille kurseille on yksittäisenkin kuljettajan mahdollista osallistua ja useasta kurssipäivästä on helppo valita se itselle parhaiten sopiva.

Koulutukset järjestetään Alertumin tiloissa Espoon Kilossa ja Lahden Karistossa. Kursseille voi ilmoittautua tästä.

Hinta avoimelle kurssille 120,00 € + ALV 24%/osallistuja.

Sisältää koulutuksen, materiaalin, kahvitukset, lounaan ja kurssitodistuksen. Ammattipätevyystodistuksesta veloitetaan lisäksi 26€ (TraFi-rekisteröintimaksu 17€ + käsittelykulu 9€).

Koulutuksen sisältö

  • Asiakaspalvelutilanteiden hallinta
  • Väkivaltaisen ja uhkaavan asiakkaan tunnistaminen
  • kuljettajan toimenpiteet mahdollisessa irtaantumistilanteessa
  • Erityisryhmien asiakkaiden kohtaaminen (pyörätuoliharjoitteet sekä taksiympäristössä tapahtuva hätäensiapu)

Koulutuksessa painottuu käytännönläheisyys.

Voitte myös tilata kauttamme kouluttajan asiakkaan osoittamiin tiloihin tilauskurssina, Ryhmäkoot tilauskursseille max 40 henkeä.

7h tilauskurssin hinta on 750 euroa + ALV 24%

Sisältää koulutuksen, materiaalin ja kurssitodistuksen. Ammattipätevyystodistuksesta veloitetaan lisäksi 26€ /osallistuja (TraFi-rekisteröintimaksu 17€ + käsittelykulu 9€).

Taksin kuljettamista koskeva lainsäädäntö on edellyttänyt 1.1.2010 alkaen taksinkuljettajana toimivalta kuljettajalta jatkossa ammattipätevyyttä.

Taksinkuljettamiseen oikeuttava ajolupa on voimassa 5 vuotta kerrallaan. Henkilöillä joilla on voimassaoleva ammattiajolupa tai taksinkuljettajan ajolupa ylläpitävät ajolupansa voimassaoloa suorittamalla jatkokoulutuksen.

1.1.2015 alkaen kaikilla taksin kuljettamiseen oikeuttava ajolupa on pidettävä ajossa mukana ja se on sijoitettava niin, että se on matkustajien nähtävissä. (Liikenteen turvallisuusvirasto.)

Liikenteen turvallisuusvirasto TraFi valvoo laissa määritettyä ammattipätevyyskoulutusta. TraFi on myöntänyt MediKaulin Koulutuspalveluille koulutuskeskusluvat järjestää ammattipätevyyskoulutusta. Koulutuskeskuskoodi:064189.