Yritys

Olemme koulutusalan ammattilaisia, osaamme oikeasti sen mitä opetamme. Kouluttajamme omaavat vahvan työelämässä hankitun ammattitaidon kouluttamaltaan alalta sekä ovat persoonaltaan loistavia puhujia sekä mukaansa tempaavia esiintyjiä. Koulutuksemme perustuvat kokemusperäiseen oppimiseen.

Koulutamme teille mm. kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksia, ensiapua, ensihoitoa sekä turvallisuusalan koulutuksia itse kohtaamamme pohjalta. Kuljettajakouluttajamme ovat itse istuneet tuhansia kilometrejä raskasajoneuvon tai taksin ratissa.  Ensiapua ja turvallisuusalan lyhytkursseja kouluttavat ovat puolestaan kaikki ensihoitajia tai palomies/pelastajia. He ovat ammatikseeen pelastaneet ihmisiä. Kaikkia koulutuksiamme elävöittävät aidot tilannekuvaukset kentällä kohdattujen tapausten takaa. Käytämme koulutusmateriaalina mm. potilaiden luvalla koulutuskäyttöön saatuja aitoja tilannekuvia.

Tämä takaa sen, että kurssimme ovat aina huumoripitoisia ja mukaansa tempaavia joissa osallistuja oppii ilman, että aika kävisi pitkäksi saati kukaan tuntisi oloaan tylsäksi. Ja siksi uskallamme antaa asiakkaalle 100%:n takuun koulutuksessa viihtymisestä!

Koulutuksistamme suurin osa on tilauskoulutuksia, mutta laajennamme jatkuvasti myös avoimien kurssien tarjontaa. Ajankohtaiset avoimet kurssit löydätte yrityksemme facebook-seinältä.